Bookmark and Share

faculteiten - School of Arts

Afbeelding faculteiten - School of Arts

Faculteiten - School of Arts

De HoGent heeft drie faculteiten en een School of Arts. Via onderstaande links vind je contactgegevens van deze verschillende faculteiten


‚Äč

Vakgroepen

De vakgroep is een organisatie-entiteit die onderwijzend personeel, wetenschappelijk personeel en in voorkomend geval administratief en technisch personeel binnen een of meer samenhangende vakgebieden verenigt in een capaciteitsgroep. Aan de HoGent zijn er 26 vakgroepen.

Bereikbaarheid

De faculteiten en de School of Arts van de Hogeschool Gent zitten verspreid over verschillende campussen in Gent, Melle en Aalst. 

 

Opleidingscommissies

De opleidingscommissie en het kernteam zijn facultaire organisatorische eenheden met adviserende bevoegdheid en staan in voor de inhoud en de organisatie van de opleiding(en). De opleidingscommissie en het kernteam zijn een samenwerkingsorgaan waarbij de leden samenwerken met als doel de aanwezigheid van voldoende kwaliteit van de opleiding(en) te garanderen en te bewaken. De opleidingscommissie en het kernteam zijn het externe aanspreekpunt met betrekking tot vragen betreffende de opleiding(en).